Over ons


Over ons 1Met een grote ervaring in de hoveniersbranche kunt u bij Van Gent Tuinen terecht voor advies, ontwerp, aanleg, renovatie, herinrichting en onderhoud. Wij leveren en planten de beplantingen die samen met u is afgestemd en vervullen al uw tuinwensen zoals het aanleggen van sierbestratingen, vijvers- en waterpartijen, schuttingen, vlonders en pergola’s.  Zowel op het gebied van particuliere tuinen en grootschalige projecten is Van Gent Tuinen actief. Ook voor het onderhoud van uw tuin staan wij voor u klaar!

Over ons 4, Dennis van GentDennis van Gent (oprichter en eigenaar); “Na mijn groenopleiding in Boskoop heb ik bij een tweetal hoveniersbedrijven gewerkt, een hiervan was gespecialiseerd in zeer grote projecten en dat maakte mij extra enthousiast om een eigen hoveniersbedrijf te starten. In het voorjaar 2006 zette ik de grote stap,  en nog steeds stap ik iedere dag met veel plezier de tuin in!”  foto;  over ons- 4  (dennis in boom)

Sinds januari 2014 zijn wij gecertificeerd door Tuinkeur. Een TuinKeur-hovenier garandeert kwaliteit. Kiest u voor een TuinKeur-hovenier, dan bent u er van verzekert dat u een hovenier kiest die zijn werk professioneel en efficiënt uitvoert.

Een TuinKeur-hovenier is voor u:

Professioneel: Een TuinKeur-hovenier moet voldoen aan belangrijke kwalitatieve voorwaarden van TuinKeur. Hiermee garandeert TuinKeur dat een hoveniersbedrijf voldoet aan het leveren van werk van hoge kwaliteit.

Betrokken: Voor een TuinKeur-hovenier staat goed contact met u, de klant, voorop. Dit om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Vakbekwaam: Een TuinKeur-hovenier beschikt over ruime vakkennis. Met hun kennis en expertise voldoen ze graag aan al uw wensen.

Service: Een TuinKeur-hovenier heeft aandacht voor u. Een TuinKeur-hovenier levert optimale kwaliteit en een zeer complete service om zijn werk naar uw tevredenheid uit voeren.

Kwaliteit: De producten en diensten van een TuinKeur-hovenier zijn van hoge kwaliteit. Een Tuinkeur-hovenier zal alles in het werk stellen om u als tevreden klant achter te laten.

Tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel, daardoor bieden wij een goede kwaliteit van materialen. Wij voeren alle aangenomen tuinwerkzaamheden zelf uit, zodat het directe contact met de klant gewaarborgd blijft.  Wilt u meer weten of wilt u van onze dienstverlening gebruik maken, dan maken wij graag een afspraak met u. We komen geheel vrijblijvend bij u thuis om kennis te maken en uw wensen te bespreken.